Messi i Pink Adidas-trøje i samarbejde med XBTO

Author : Fodbold Verden | Published On : 23 Jan 2024

Messis lyserøde trøje ved inter miami trøje er officielt blevet præsenteret, hvor det store mærke Adidas og XBTO's sponsorat kombineres for at skabe en perfekt fusion af mode og fodbold.

Trøjen viser tydeligt XBTO's logo på forsiden, hvilket er et tværgående samarbejde mellem mærket og fodboldstjernen. Dette partnerskab sigter mod at integrere pionerånden fra den digitale valuta verdenen med fodboldkulturen og levere en modefest som aldrig før til fans.

Adidas' klassiske tre striber design smelter elegant sammen med den lyserøde farveskala på trøjen og fremhæver Messis unikke stil. Denne trøje er ikke kun iøjnefaldende i udseendet, men lægger også vægt på sportspræstation, hvilket sikrer, at spillerne kan udfolde deres færdigheder fuldt ud under kampen.

Holdets manager udtalte sig om dette samarbejde: "Messi, Adidas og XBTO's forening er et helt nyt forsøg, og vi håber at levere en fusion af digital innovation og fodbold til fans gennem denne trøje."

Messi viser i denne trøje ikke kun sit fodboldtalent og modebevidsthed, men XBTO's sponsorat tilføjer også et avantgarde-element til hele trøjen. Dette er ikke kun en kamp, men også en sammenstrømning af den digitale æra og fodboldens passion.

Denne lyserøde argentina trøje vil blive en ny favorit for fans og markerer begyndelsen på et nyt kapitel for Messi i Miami. Mode, teknologi og fodbold, alt smelter sammen i denne trøje på perfekt vis.