Lionel Messi, die al twintig jaar het net weet te vinden

Author : jordan lin | Published On : 26 Feb 2024

Lionel Messi Voetbalshirts, De Argentijnse en Inter Miami kapitein pakten zijn eerste goal van het 2024 MLS seizoen en zorgden voor een punt voor Miami toen ze in de tweede wedstrijd van het seizoen tegenover LA Galaxy stonden. Lionel Messi blijft nieuwe hoofdstukken schrijven in de geschiedenis van zijn carrière en ondanks dat hij 36-jaar oud is, heeft de Argentijnse aanvaller zijn talent voor het vinden van het doelwit niet verloren, zoals we zagen op zondagavond toen de Inter Miami kapitein op tijd verscheen om de equalizer voor zijn kant naar LA Galaxy te pakken.
De in Rosario geboren aanvaller heeft zijn reputatie als een van de beste spelers ooit het spel gespeeld sinds hij voor het eerst verscheen in mei 2005. In een competitiegevecht tegen Albacete op Camp Nou greep Messi zich aan een fenomenale bal van Ronaldinho om de Albakeeper te loben en was de afgelopen twee decennia een jaarlijkse 'goal machine' met 2012 een bijzonder hoogtepunt toen hij 91-goals pakte.
Voetbalshirts Sale Nederland, De aanvaller gaf een grote boost aan MLS als competitie toen hij verhuisde naar Inter Miami in de zomer van 2023 en hielp de club hun eerste zilverwerk ooit te bemachtigen met de 2023 League Cup titel. Messi heeft nu twee MLS goals met Miami en in zijn tijd met de 'Herons' heeft gesmeekt om in totaal twaalf goals in alle competities sinds de landing met de Fort Lauderdale franchise. In de korte geschiedenis van de club blijven Gonzalo Higuaín (29) en Leonardo Campana (23) topscorers aller tijden.