Hoe LinkedIn-accounts samen te voegen

Author : Elina thomas | Published On : 14 Jan 2022

Het samenvoegen van LinkedIn-accounts is een veelgestelde vraag. Om welke reden dan ook, er kunnen meerdere accounts met dezelfde naam en inloggegevens rondzweven, waardoor het moeilijk is om te bepalen welk account het echte artikel is. Dus, hier is een snel 7-stappenplan om je daar te krijgen.

Je hebt het e-mailadres en wachtwoord nodig van het account dat je wilt behouden en het account dat je wilt sluiten voordat we beginnen. Als u uw wachtwoord bent vergeten en uw accounts wilt samenvoegen, moet u de procedure "wachtwoord vergeten" doorlopen. LinkedIn heeft een identiteitsverificatiemethode als je geen toegang hebt tot je e-mailaccount.

7 eenvoudige stappen om uw accounts samen te voegen
Begin door in te loggen op het account dat u wilt behouden:

Klik boven aan uw LinkedIn-homepage op het pictogram Ik.
Selecteer Privacy en instellingen in het vervolgkeuzemenu.
Klik op Accounts samenvoegen onder het gedeelte Abonnementen van het tabblad Account.
Voor het account dat u wilt sluiten, voert u het e-mailadres en wachtwoord in.
Verstuur het formulier.
Klik op Doorgaan nadat u heeft gecontroleerd of u het juiste account annuleert.
Om te bevestigen dat u de accounts wilt samenvoegen, voert u het wachtwoord in van het account dat u wilt behouden en klikt u op Verzenden.
Wanneer u de accounts samenvoegt, worden de verbindingen van het dubbele account overgedragen en wordt het resterende account gesloten.

Als u de verbindingen niet wilt consolideren, zijn er andere keuzes, zoals het tijdelijk deactiveren van het account of het volledig sluiten van het account.

Wat is het voordeel van het samenvoegen van accounts?

Zoals eerder gezegd, kunnen meerdere accounts voor veel verwarring zorgen. Vooral als je profielafbeeldingen en details hetzelfde zijn. De communicatie met potentiële klanten kan in de war raken en u kunt daardoor veel zaken mislopen. Het is gemakkelijk om accounts uit het oog te verliezen, vooral als sommige zijn gekoppeld aan uw zakelijke e-mailadres of als u een nieuw account heeft dat speciaal is ingesteld voor nieuwe verkopen.

Als u meer informatie wilt of een technisch probleem ondervindt. U kunt contact met ons opnemen via Linkedin Bellen Gratis nummer.