Argentina-Brasilien-kvalifikationen kan ikke spilles

Author : Cecilia Gustafson | Published On : 22 Nov 2023

På grund af Anthonys dårlige præstation i Manchester United i denne sæson, vil han ikke være i stand til at bære den Brasilien trøje igen til Copa America-kvalifikationen. Anthony, der kun er 23 år gammel, savnede landsholdet, så hvad er hans karrierevej? I øjeblikket lider mange angribere i Brasilien af ​​skadesproblemer. Neymar, Richarlison og Vinicius Junior er ved at komme sig efter skader, men holdet tillader stadig ikke Anthony at deltage.

I denne kvalifikation var det brasilianske holds resultater ikke ideelle, og de mistede deres tidligere storhed i toppen af ​​listen. Kampen mellem Argentina og Brasilien endte i sammenstød mellem paniske fans, og ingen af ​​siderne fortsatte spillet. Før kampen stødte fans af de to hold voldsomt sammen, hvilket gjorde, at spillerne ikke var i stand til at falde til ro og deltage i kampen, og programmet blev tvunget til at blive suspenderet. Selvom spillerne i Argentina trøjer gjorde deres bedste for at forhindre fans i at støde sammen, var de brasilianske spillere ligeglade, som om de håbede, at sammenstødene ville stoppe kampen.

Den forventede kamp fandt ikke sted, og fansene forlod stadion skuffede. Både Brasilien og Argentina tabte til deres modstandere i forrige runde. Begge engang stærke hold ser ud til at have mistet noget af deres betydning. Begge hold gennemgår en ny handelsperiode, så hvem kan bevare den samme styrke i sidste ende?