Vintersalg 2021 hos Ekstralys på lys til bil

Author : ekstralys as | Published On : 17 Jan 2022

På Vintersalg 2021 hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på kvalitetslys fra kjente merkevarer! Få med deg Vinterkampanjen hos Ekstralys.no med knallgode tilbud på lys til bil og maskin! Vi har dumpet prisene på en mengde varer som vi vet at kundene våre liker. Gjør et kupp på alt fra LED-barer, tusenmetere eller LED arbeidslys og pærer i halogen, xenon eller LED. Følg med på Vintersalg hos Ekstralys, og hold deg oppdatert på salget som starter den 22. februar! Gjør et kupp på lysprodukter til bilen, mc-en, lastebilen eller båten. Dette vintersalget på lys til bil må du bare få med deg!

Vintersalg 2021 hos Ekstralys.no

Nå kan du bli med på salgsfesten hos Ekstralys hvor du kan gjøre et bra kjøp på lys til ditt kjøretøy! Gjør et kupp på lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys, LED-kit og xenonsett. Trenger du pærer, lys eller lykter til bilen eller båten din? Eller har du behov for ulike typer av arbeidslys eller xenonlys? Da har du store penger å spare på vårt fantastiske Vintersalg hos Ekstralys. Ekstralys er en av Norges ledende aktører når det kommer til spesialbelysning til bil, mc, maskin og marine og under Vintersalget 2021 har vi satt ned mange av varene i nettbutikken vår til helt utrolige priser. Fantastisk, ikke sant? Hold deg oppdatert på Vintersalg hos Ekstralys og få med deg våre spinnville tilbud. Fra den 22. februar er det salgsfest i nettbutikken og du kan gjøre et kupp hos oss på Ekstralys.no. Få med deg de unike tilbudene på lys til bil og maskin før det er for sent! Se alle våre fantastiske tilbud her: Vintersalg 2021

Gjør et kupp på LED lys til bil og maskin

Under Vintersalget hos Ekstralys så kan du gjøre et godt kjøp, men du er kanskje usikker på hva du skal kjøpe eller kanskje trenger du hjelp med en anbefaling av lys til din bil, båt eller mc? Vi på Ekstralys er eksperter på lys og er eksepsjonelle på kundeservice og våre kundeveiledere er alltid klare nå til å hjelpe deg, slik at du får best mulig lys på ditt kjøretøy. Det er viktig med gode lys uansett om det er på land eller til sjøs. Bli med på vårt store Vintersalg 2021 hos Ekstralys med opptil 50% rabatt du også da vel! Vi er størst på de solide merkevarene Rigid og Lazer, men vi tilbyr også et av Europas største sortiment av lys til bil, båt og maskin gjennom de kjente merkevarene som Hella, Osram, Redtronic, Truck-Lite, SIM og Lumen. Alt direkte fra produsentene. Gjør et kupp hos oss på ekstralys, LED-bar, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Alt av lys til bil og maskin finner du her hos oss på Ekstralys.no!