Las Vegas Raiders backfield gennemgår en rystelse: Mattison slutter sig til med rig erfaring

Author : Katherine JU | Published On : 21 Mar 2024

Las Vegas Raiders bygger en ny running back-gruppe til den kommende sæson. Holdet har officielt annonceret underskrivelsen af den frie agent Alexander Mattison, og de tidligere Minnesota Vikings, der starter med at køre tilbage, vil konkurrere med Zamir White i tredje runde. Selvom detaljerne i kontrakten mellem de to parter ikke er blevet offentliggjort endnu, tror vi, at Mattison vil blive godt behandlet af Raiders merikansk fodbold trøje.

Mattison fungerede som Dalvin Cooks backup i løbet af sin tid med Minnesota Vikings og fik en startplads i sidste sæson i Cooks fravær. Selvom hans starter bragte flere hasteforsøg (en karriere-high 180), faldt hans effektivitet, med kun 700 rushing yards og nul touchdowns i 16 kampe (3,9 yards pr. rush). . Men hans fremragende fangstevne er stadig hans evne til at beskytte sit "job", med 30 fangster for 192 yards og 3 touchdowns.

Gennem hele Mattisons karriere har han hastet i 2.370 yards med 15 touchdowns, i gennemsnit 4,1 yards pr. rush. I løbet af de seneste tre sæsoner har han hastet i 1.474 yards, i gennemsnit 3,8 yards pr. carry. Rig erfaring og stabil ydeevne er Mattisons største fordele pittsburgh steelers trøje.

For Raiders udfylder Mattisons ankomst tomrummet efter Josh Jacobs afgang. Jacobs har været holdets vigtigste running back i de sidste fem sæsoner, men blev givet afkald på holdet i denne offseason og sluttede sig derefter til Green Bay Packers. Packers løslod derefter Aaron Jones, og vikingerne rykkede hurtigt for at signere ham. Denne rotation på running back-markedet bragte endelig Mattison til Las Vegas.

I den nye sæson vil konkurrencen mellem Mattison og White bestemme andelen af Raiders run back taktik. Mattisons rige starterfaring og stabile præstation vil uden tvivl give ham en vis overhånd. White har dog også potentiale som ung rookie, der ikke kan undervurderes. Det er værd at vente på at se, hvordan cheftræneren vil indrette sine tropper efter modstanderen og spillesituationen.